Per què fer una campanya de promoció del futbol femení i el futbol sala femení?

Perquè volem normalitzar que les noies juguin a futbol o futbol sala. Volem una societat on no sigui qüestionat o mal vist jugar a un determinat esport. Volem que les nenes i les noies puguin gaudir d'un autèntic tracte paritari en la pràctica esportiva. El món del futbol i del futbol sala ha de veure incrementada la participació de la dona en tots els àmbits: jugadores, tècniques, àrbitres, directives, etc.

Ara mateix només un 7% de les llicències de la Federació Catalana són de femení. La campanya #Orgullosa vol promoure que s'incrementi el nombre de jugadores, que gaudeixin de millors condicions, que hagin de fer menys quilòmetres i que tinguin rivals de l'edat que els hi toca. Volem trencar les barreres i els prejudicis socials que afronten les noies en el món del futbol.

En definitiva, la Federació Catalana es posa al servei de totes aquestes jugadores, dels clubs, de les famílies i també de tota la societat per aconseguir millorar entre tots la pràctica del futbol femení per a les properes generacions. Hem d'aconseguir normalitzar i fer igualitari aquest esport, per tal que les dones també formin part del meravellós món del futbol.

Ara més que mai: #ORGULLOSA de jugar a futbol!