Coneix el projecte #ORGULLOSA per la promoció del futbol femení

El 27 de juny de 2017 es va presentar #ORGULLOSA, projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol, que té com a principal objectiu potenciar i promocionar el futbol i futbol sala femení a Catalunya.

#ORGULLOSA es desenvoluparà sobre quatre eixos bàsics: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat (que totes les noies que vulguin jugar ho puguin fer) i visibilitat (per garantir una cobertura mediàtica del futbol i futbol sala femení). Per poder dur a terme tota aquesta promoció, l’FCF invertirà durant la temporada 2017/2018 1.000.000 d’€, a part de continuar amb la promoció que es venia fent fins ara com les Seleccions Catalanes, les Trobades Territorials, la Jornada de l’1 de Maig, els Campus d’Estiu, etc.

Dintre de la campanya #ORGULLOSA, les aportacions en favor dels clubs, són:

✓ Subvenció econòmica a tots els equips de futbol femení que participin en competició federada. Aquesta subvenció anirà en funció de la categoria. Des de 300€ fins a 2.000€ per equip.

✓ Subvenció del quilometratge que es realitzi durant la lliga.

✓ Inscripció gratuïta al registrar un nou equip de futbol/f. Sala femení.

✓ Subvenció fins el 50% de la quota d’equip de la Mutualitat (ja inclosa a les tarifes)

✓ Subvenció de 10 € per cada llicència de jugadora nova (que no hagi tingut mai llicència federativa).

Per garantir que totes les ajudes econòmiques vagin destinades al futbol i futbol sala femenins, l'FCF ha creat un compte corrent per a cada club específic per aquest tema. El departament de futbol femení de l’FCF vetllarà pel destí dels diners de la subvenció. Durant els propers dies, s’enviarà a cada club la quantitat que s’abonarà en aquest compte.

També les jugadores, entrenadores i altres tècniques, àrbitres i alumnes matriculades en cursos federatius durant la temporada 2017/2018, obtenen benefici directe de la campanya #ORGULLOSA

Subvenció de la quota de la Mutualitat fins al 50% (ja inclosa a les tarifes).

50% de bonificació en la inscripció dels cursos de nivell Bàsic, Avançat i Professional per part de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF

Curs gratuït per noies entre 14 i 24 anys que vulguin ser àrbitres de futbol i futbol sala

També a nivell d'imatge, l'FCF introduirà una sèrie de novetats per donar més pes i personalitat pròpia al futbol femení:

Les mànigues de les samarretes aniran brodades amb el logotip d’#ORGULLOSA, el brodat s’enviarà als clubs de forma gratuïta

Sortida al camp amb la lona #ORGULLOSA

Retransmissió de partits de futbol femení per Esport3 i campanya per incrementar la presència del futbol femení als mitjans de comunicació

Reportatges setmanals de futbol femení a la FCF TV

Campanyes de promoció del futbol femení a les escoles.

Dubtes? Contacta’ns: 932 652 477 o futbolfemeni@fcf.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.