notícies

Última sessió preparatòria de les Seleccions Comarcals de futbol sala abans de competir

03/12/2018

La 5a sessió preparatòria de les 54 Seleccions Comarcals de futbol sala suposa la darrera abans de participar als Campionats Comarcals del proper 8 o 9 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Última sessió preparatòria de les Seleccions Comarcals de futbol sala abans de competir

Amb la llista definitiva dels 12 jugadors i jugadores escollits per representar a la seva Selecció Comarcal, aquest diumenge 2 de desembre de 2018 s’ha dut a terme la 5a i darrera sessió preparatòria abans de participar als Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Uns Campionats Comarcals que es duran a terme el proper dissabte 8, amb la fase de grups, i el diumenge 9, amb la fase final, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Així doncs, les 54 Seleccions Comarcals ja han pogut exercitar-se amb els 12 jugadors i jugadores definitius convocats, a través del darrer entrenament o, en algun cas, amb un partit amistós.

En categories masculines, el Vallès Occidental s’ha enfrontat al Barcelonès Sud, mentre que en categories femenines, el Barcelonès/Vallès Occidental han realitzat un partit amistós.

Recordem que les Seleccions Comarcals de futbol sala realitzen un total de 5 sessions preparatòries prèvies abans de la celebració dels Campionats Comarcals, on les convocatòries inicials de 20 jugadors/es es van reduint fins arribar a la llista definitiva de 12.

Així doncs, una gran representació de clubs catalans de futbol sala van representants en aquestes Seleccions Comarcals que, enguany, arriben a la seva 8a edició.

Les convocatòries definitives de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per poder consultar tota la informació sobre aquesta 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir a aquest apartat específic dels Campionats Comarcals a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent click aquí.

GALERIA D’IMATGES


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.