notícies

Sorpreses, entrenaments específics i molta diversió al Campus de l’LCFS

24/07/2019

Continuen les visites sorpreses al Campus de l’LCFS, aquest cop amb els jugadors professionals, Xavi Cols i Roger Bermusell i les jugadores internacionals sub17, Marta de los Riscos i Ruth Aurín.

Sorpreses, entrenaments específics i molta diversió al Campus de l’LCFS

En la primera edició del Campus de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala, que es celebra del 21 al 26 de juliol de 2019, a Berga, s’estan realitzant moltes activitats lúdiques i també d’especialització i millora del futbol sala. A més, els participants estan rebent diferents visites de luxe. Després que en la primera jornada pugés fins a Berga Eric Martel 'Nakata', l’endemà la sorpresa la van oferir els jugadors de Primera Divisió Nacional de Futbol Sala, Xavi Cols, jugador del Peñíscola RehabMedic i Roger Bermusell, nou fitxatge de l’Industrias Santa Coloma. Els dos jugadors manresans no van dubtar a vestir-se de curt i disputar diferents partits amb els sis grups del Campus de l’LCFS, exhibint la seva qualitat i delectant a tots els presents.

Per altra banda, avui l’exhibició i la diversió l’han portat fins a la pista, les jugadores campiones d’Espanya amb la Selecció Catalana sub 20 femenina, Marta de los Riscos i Ruth Aurín. De los Riscos, s’ha convertit aquest estiu en nova jugadora de l’equip murcià de Primera Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala, Roldán F.S.F., i Aurín, jugarà un any més al F.S. Castelldefels de la Segona Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala. A més, totes dues han estat convocades en algunes ocasions amb la Selecció Espanyola sub 17 femenina i, fins i tot, Marta de los Riscos amb la Selecció Espanyola Absoluta de Futbol Sala. Ambdues jugadores han gaudit jugant partits amb tots els participants del Campus de l’LCFS i sobretot, s’han centrat a transmetre entusiasme i motivació a totes les noies presents, per continuar fent créixer el futbol sala català femení.

Visites a part, cada matí després d’esmorzar, els jugadors i les jugadores es dirigeixen a les instal·lacions esportives de Berga per a realitzar una sessió d’entrenament de futbol sala amb els seus respectius monitors. En elles, a través d’exercicis dinàmics i divertits, treballen aspectes generals del futbol sala i, a vegades, fan ús dels inflables dels quals disposa l’organització, per jugar partits 2x2 i 3x3 i competicions de punteria. A més, per refrescar-se i passar-ho genial, accedeixen una estona a les piscines municipals, situades al mateix complex esportiu.

En canvi, a les tardes es realitzen sessions d’entrenament específiques vers aspectes concrets del nostre esport. Aquestes són anomenades masterclass i són impartides pels diferents entrenadors Nivell 3 del Campus de l’LCFS. Cada entrenador ofereix a grups reduïts de 10-12 jugadors, un entrenament específic i especialitzat, en què treballen les dualitats amb el Jordi Gay, el joc de 3-1 amb l’Iván Calle, el de 4-0 amb el Roc Jordana, la tècnica individual amb el Gerard Pusó, els fonaments defensius amb el Borja Burgos i la Ruth Aurín, les superioritats numèriques amb l’Óscar Tesías, les transicions ofensives i defensives amb el Sergi Gil, el joc real amb la Clàudia Pons i els porters realitzen treball específic amb la Juani Mora i la Mariona Solà. Això permet que els 76 participants treballin amb diversos monitors del campus i aprenguin i interioritzin aspectes i idees de tots ells. També però, a les tardes torna a haver estones lliures i de lleure, a les piscines de Berga.

Per altra banda, a les nits després de sopar a l’Hotel Berga Park, els jugadors i les jugadores es reuneixen per grups i disposen de temps lliure per interaccionar entre ells i fer nous amics dins el futbol sala. Però també, fan front a un gran repte grupal: la preparació d’una coreografia que hauran de realitzar el dijous a la nit davant la resta de companys i monitors, per descobrir el grup amb més ritme i originalitat.

GALERIA D'IMATGES