notícies

Les 6 àrbitres seleccionades pel curs d'ascens a Primera Divisió realitzen les proves físiques i tècniques

19/06/2017

Un total de 46 àrbitres seleccionades pels diferents comitès territorials han efectuat aquest cap de setmana les proves de selecció per al grup especial d'àrbitres.

Les 6 àrbitres seleccionades pel curs d'ascens a Primera Divisió realitzen les proves físiques i tècniques

A partir de la propera temporada, unes 20 àrbitres dirigiran els partits de la Primera Divisió Femenina Lliga Iberdrola. Per aquest motiu, les sis millors àrbitres catalanes seleccionades han dut a terme les proves físiques i tècniques aquest cap de setmana a Madrid.

Les àrbitres catalanes que han participat son:

ACEVEDO DUDLEY, AINARA ANDREA (Barcelona)

ESTEVES-GARCIA BIAJAKUE, MATILDE  (Vallès Oriental)

LINDEZ CIURANA, PAULA (Vallès Occidental)

MATEO RODRIGUEZ, CRISTINA (Maresme)

PERALTA GEIS, MARIONA  (Vallès Occidental)

SANCHEZ MIGUEL, YLENIA (Penedès - Garraf)

Totes elles han superat les marques establertes per les proves físiques i, en les tècniques s’han examinat de: Regles de Joc, RG RFEF, Codi Disciplinari, Qüestionari jugades de Vídeo, Redacció d'Actes i Anglès. Els resultats definitius es coneixeran en el transcurs dels propers dies.

Durant les jornades, les àrbitres del CTA de l’FCF han estat acompanyades pel director del CTA de la Federació Catalana de Futbol, Xavi Moreno, i el responsable del departament d'Arbitratge Femení, Julio Sierra. El curs ha estat dirigit per la coordinadora del projecte a nivell estatal, Marisa Villa.

El CTA de la RFEF ha engegat un projecte amb el qual, a partir de la propera temporada 2017-18, es crearà una categoria nacional específica per a la Primera Divisió del futbol femení, integrada per un grup d'elit de 20 àrbitres.

En el programa de selecció de les candidates dut a terme pel CTA de l’FCF en van formar part un total de 40 àrbitres a la primera fase. Després d’una sèrie d'exàmens previs i informes classificatoris, 14 van passar a la segona fase. Finalment, les 6 millors classificades són les que han participat en aquestes proves finals de selecció.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.