notícies

La filosofia que s’inculca a les Seleccions Catalanes de Futbol Sala

04/10/2018

A punt d’iniciar-se els entrenaments de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, el Secretari Tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions, Jordi Gay, explica en què es basa el projecte que s’està desenvolupant des de fa diverses temporades.

La filosofia que s’inculca a les Seleccions Catalanes de Futbol Sala

Les Seleccions Catalanes de Futbol Sala es troben en un punt àlgid aquests darrers anys, fruit del treball realitzat durant les temporades anteriors, amb un projecte sòlid i ambiciós.

De fet, les xifres parlen per sí soles. Quan mirem la temporada anterior, la 2017-2018, veiem l’assoliment de 4 Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala per part de les categories Aleví, Infantil femenina, sub 19 i sub 21 femenina, sent una temporada per emmarcar.

L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala porta treballant en el seu projecte des que el Jordi Gay, el seu Secretari Tècnic, va agafar-ne les regnes, ara fa 5 temporades: “El projecte es basa en la formació dels jugadors en l’etapa que li toca, li transmetem la nostra filosofia i com vivim el món del futbol sala i que a cada entrenament s’ha de retenir tota la informació per poder millorar”.

Un projecte que va començar de la següent manera: “Els objectius inicials quan vaig agafar la direcció de les Seleccions era treballar amb els jugadors individualment per millorar la seva evolució i tot això et donarà el rendiment col·lectiu. Cada jugador té unes virtuts diferents i hem de treballar per millorar totes les necessitats que té el futbol sala. Treballar amb objectius individuals ens ha permès millorar les Seleccions, podent tenir opcions de guanyar campionats”, afirma el Jordi.

El Secretari Tècnic té molt clar quina és la filosofia de treball marcada: “Els jugadors tècnicament són bons, però la nostra filosofia, la que pretenem inculcar, és que amb només qualitat no arribaran als seus objectius personals. Es necessita actitud, humilitat, empatia, sacrifici,... i després la qualitat individual”.

Amb aquesta base es continuarà treballant amb tots els jugadors i jugadores que vagin passant per les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

Amb l’inici de l’activitat molt a prop: “L’Àrea Esportiva està treballant en tenir la planificació de sessions d’entrenaments i de totes les activitats de les Seleccions Catalanes de la temporada. A nivell dels Seleccionadors, estan començant a realitzar un bon scouting, veient el màxim de jugadors/es possibles”.

Així doncs, també engega temporada per les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, les quals treballaran per aconseguir arribar a assolir els seus objectius.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.