notícies

L’LCFS continua publicant calendaris per a la temporada 2019-2020

18/07/2019

Una vegada publicats els calendaris de les màximes categories, la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF continua amb els de les primeres divisions de totes les categories, els quals estan disponibles a la pàgina web de la Federació.

L’LCFS continua publicant calendaris per a la temporada 2019-2020

Va ser ahir quan la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va iniciar la publicació dels calendaris corresponents a la competició de Lliga de Futbol Sala per a la temporada 2018-2019.

Ho va fer publicant el calendari corresponent a la 3a Divisió Nacional, així com les divisions d’honor de totes les categories. Doncs bé, avui, és el torn dels calendaris de les primeres divisions de totes les categories.

Aquests calendaris estan disponibles a l’apartat de competició de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. A continuació es pot accedir directament als calendaris de referència:

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA FUTBOL SALA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ JUVENIL FUTBOL SALA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ CADET FUTBOL SALA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL FUTBOL SALA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
LLIGA PRIMERA DIVISIÓ FEMENÍ FUTBOL SALA
GRUP 1
GRUP 2

Després de la publicació dels calendaris de 3a Divisió Nacional, de les màximes categories i de les primeres divisions, es procedirà amb les resta de les categories intermèdies, és a dir, les segones divisions, que estaran disponibles properament.

I pel què fa a les categories amb període d’inscripció obert, es resta a l’espera de que compleixi aquest termini, el proper mes de setembre, per fer públiques les seves corresponents agrupacions. Es tracta de les darreres categories i de les categories úniques.