notícies

L’FCF participarà en la primera edició de la Ciutat dels Somnis amb #Orgullosa

19/12/2017

Hi haurà un espai ambientat en el projecte per fomentar el futbol i futbol sala femení entre les noies que s’apropin al Nou Festival de la Infància del 27 al 30 de desembre a Fira de Barcelona.

L’FCF participarà en la primera edició de la Ciutat dels Somnis amb #Orgullosa

La Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Secretaria General de l’Esport, aproparà el futbol i futbol sala femení als més petits en un espai habilitat dins la Ciutat dels Somnis, la primera edició del nou Festival de la Infància que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre a Fira de Barcelona. D’aquesta manera, l’FCF torna a col·laborar amb la Secretaria General de l’Esport amb l’objectiu d’incrementar la presència de noies en tots els àmbits del futbol i futbol sala: jugadores, entrenadores, àrbitres, directives, etc.

La totalitat de les activitats proposades estan vinculades amb el món del futbol i en transmetre valors que impulsa la Federació Catalana de Futbol, com ara el respecte i la iniciativa +KESPORT!. Ambientat en el projecte #Orgullosa, l’espai aspira a animar a les noies que s’apuntin a practicar futbol o futbol sala, trencant les barreres i prejudicis socials que tenen algunes noies a l’hora de jugar a futbol.

L’estand tindrà diversos espais, cadascun d’ells d’un valor diferent. Així doncs, els nois i noies treballaran l’autoconeixement, amb una activitat on podran conèixer les seves capacitats i les seves limitacions. També se centraran a fomentar l’empatia amb un joc on els participants aniran canviant de rols, i les relacions interpersonals a través del joc ‘Futbol en parelles’ per treballar la pertinença a un conjunt. En darrer lloc, es dedicaran esforços a potenciar el treball en equip a través del “4 per fer gol”, un joc que busca la participació de tots els membres de l’equip per aconseguir sumar punts.

En la seva primera edició, Ciutat dels Somnis farà que el Nadal estigui ple de jocs, coneixements i diversió, recreant una ciutat imaginària que comptarà amb diversos equipaments urbans, com ara un hospital, un pavelló esportiu o un Ajuntament. Al seu interior es desenvoluparan gairebé un centenar de propostes lúdiques, esportives i culturals per acostar el món dels oficis i les professions als infants de 4 a 12 anys. A banda de l’espai de l’FCF, els nens i nenes també podran gaudir d’un pavelló amb camps de futbol, una pista de bàsquet de la Fundació del FC Barcelona i un rocòdrom, entre altres activitats.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.