notícies

L’FCF impulsarà de nou els valors de l’esport a la 3a edició de la Ciutats dels Somnis

23/12/2019

IIgual que l’any passat, hi haurà un espai ambientat per promoure els valors de l'esport al nou Festival de la Infància, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener a la Fira de Barcelona.

L’FCF impulsarà de nou els valors de l’esport a la 3a edició de la Ciutats dels Somnis

La Federació Catalana de Futbol, juntament amb la Secretaria General de l’Esport, tornarà a promoure els valors de la pràctica del futbol a través de les diferents campanyes que s'han impulsat durant els últims anys en un espai habilitat dins la Ciutat dels Somnis del Festival de la Infància, que se celebrarà del 27 al 30 de desembre de 2019 i del 2 al 4 de gener de 2020 a la Fira de Barcelona. Després de la bona resposta de l’any passat, es tornarà a fomentar el futbol i futbol sala entre els més petits, amb la novetat del futbol platja, a través de tres propostes diferents.

Una primera tasca lúdico-formativa constarà d’activitats que fomentin la tècnica en funció de l’edat (rondos condicionats, jocs clàssics afegint-hi pilota, circuits de conducció i habilitat, etc.). En segon lloc, hi haurà un espai per tal de fer partidets amb porteries molt reduïdes. I, finalment, la tercera proposta constarà d’un xutòmetre (panell de fusta amb forats per intentar fer punteria amb la pilota), que estarà situat sobre un sorral, per tal de que els participants experimentin sensacions similars a les de jugar a futbol platja.

Enguany, a l’estand conjunt es reforçaran totes les campanyes de valors que la Federació Catalana té en marxa -algunes amb el suport de la Generalitat-, com ara #Orgullosa, per promoure el futbol i futbol sala femení; ‘Joc Net’; ‘Respecte’ o TOTS SOM UN EQUIP, dirigida a potenciar el futbol i futbol sala amateur. Com a obsequi, l’FCF donarà una bosseta de cordes, un tríptic informatiu i una rèplica petita i de goma de la nova pilota federativa d’enguany.

La Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància, torna per tercer any al recinte de Montjuïc amb més de 120 activitats i experiències per a tota la família que en aquesta edició mostraran especialment la importància de tenir cura de l'entorn. D'aquesta manera, l'esdeveniment, que centrarà tota la seva activitat al Palau 2 i la Plaça Univers, recrearà una ciutat on els nens podran aprendre jugant amb tota mena de professions i ajudarà a conscienciar els més petits, mitjançant la diversió, a tenir cura del planeta, en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l'Organització de Nacions Unides (ONU).

El nou Festival de la Infància romandrà obert de les 10.00h a les 20.00 hores, del 27 al 30 de desembre de 2019 i del 2 al 4 de gener de 2020. El saló, organitzat per Fira de Barcelona, compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració de més de 40 empreses, entitats i organitzacions. El preu de l’entrada serà de 8 euros, i els menors de 4 anys tindran entrada gratuït.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.