notícies

L’FCF congela les quotes per la temporada 2019-2020

26/06/2019

La Junta Directiva de l’FCF acorda no incrementar el preu de les quotes per a clubs i federats, mesura que s’afegirà a les bonificacions per la nova campanya ‘Tots som un equip’ i #Orgullosa.

L’FCF congela les quotes per la temporada 2019-2020

La Federació Catalana de Futbol congelarà les quotes per la pròxima temporada 2019-2020, després de l’acord aprovat en la reunió de la Junta Directiva celebrada ahir dimarts. La mesura comportarà el manteniment de les quotes federatives per a clubs i federats, de tal manera que no s’incrementarà el seu preu. Els imports que quedaran congelats seran els següents:

  • Quota d’inscripció al Portal del Federat.
  • Quota d’inscripció de nous clubs.
  • Quota d’inscripció d’equips nous.
  • Quota d’equip per la participació en competició oficial.
  • Sancions econòmiques per causa disciplinària.
  • Dipòsit per interposar recurs d’apel·lació.

Aquesta congelació de les tarifes s’afegirà als ajuts econòmics que comportarà la nova campanya de l’FCF ‘Tots som un equip’, d’impuls del futbol i el futbol sala amateur, que es posarà en marxa a partir de setembre i anirà dirigida als equips de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i de Divisió d’Honor Catalana, i Primera, Segona i Tercera Catalana de la Lliga Catalana de Futbol Sala. La campanya comportarà bonificacions, entre d’altres conceptes, en les quotes d’equip. Així mateix, es continuaran aplicant totes les bonificacions associades a #Orgullosa, de promoció del futbol i el futbol sala femení.

 

La Mutualitat també manté les quotes

Al seu torn, la Mutualitat Catalana de Futbolistes també ha pres l’acord de mantenir i no incrementar les quotes per a la temporada 2019/2020. A la vegada, com a novetat, s’aplicarà un 20% de descompte sobre la segona llicència que subscriguin els federats, quan ja tinguin una primera llicència donada d’alta com a futbolista. Tanmateix, la quota de futbolista amateur de la Mutualitat es beneficiarà d’una bonificació de 25 euros, gràcies als avantatges que comportarà la campanya ‘Tots som un equip’.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.