notícies

Inici amb visita sorpresa en el 1r Campus de Futbol Sala de l’LCFS

22/07/2019

La primera edició dels Campus de Futbol Sala que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala inicia la primera jornada amb un munt d’activitats i els seus 76 participants han comptat amb la visita sorpresa del jugador professional, Eric Martel ‘Nakata’.

Inici amb visita sorpresa en el 1r Campus de Futbol Sala de l’LCFS

El primer Campus de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala va iniciar-se ahir, amb l’arribada de tots els participants a l’Hotel Berga Park a les 18.00 hores. Els jugadors i les jugadores que conformen la nova iniciativa estival de l’LCFS, van poder desplaçar-se fins al punt neuràlgic del campus amb un autobús proporcionat per la mateixa organització, amb aturades a les delegacions de l’FCF de Granollers, Barcelona i Manresa.

Seguidament a l’entrada a l’allotjament, el Director del Campus de l’LCFS, Jordi Barrero, va donar la benvinguda als 76 participants i va presentar els 12 monitors: Borja Burgos, Juani Mora, Ruth Aurin, Clàudia Pons, Jordi Gay, Sergi Gil, Óscar Tesías, Roc Jordan, Gerard Pusó, Iván Calle, Mariona Solà i el mateix Barrero. A més, es van configurar els sis grups de treball, que conviuran fins al pròxim divendres a la tarda. Els monitors del campus són entrenadors qualificats, tots ells amb titulació del 3r Nivell d’Entrenador, excepte dos ajudants, que han estat jugadores de les Seleccions Catalanes.

Un cop distribuïdes les habitacions, cadascun dels inscrits al campus va rebre dues samarretes, dos pantalons, dos parells de mitjons, una jaqueta i una motxilla. Posteriorment, van realitzar per grups, dinàmiques per conèixer-se entre ells abans de sopar. Després de l’àpat, van disposar de temps lliure per poder relacionar-se amb els diferents companys del campus i començar a interaccionar.

Aquest matí ha estat l’inici de les activitats de futbol sala a les instal·lacions esportives de Berga. Els diferents grups han treballat amb els seus respectius monitors, alguns aspectes del futbol sala, sempre des d’una vessant lúdica i divertida. També, els jugadors i jugadores han pogut gaudir de dos inflables, per a realitzar partits de 3x3 i afinar la punteria de cara a gol. Uns inflables dels que disposaran al llarg de tota la setmana. A més, uns quants grups han tingut accés a les piscines de Berga, on han pogut fer jocs aquàtics i refrescar-se.

Però el colofó a la primera jornada matinal, l’ha posat el jugador colomenc d’Osasuna Magna, Eric Martel ‘Nakata’, que ha visitat grup per grup, fent les delícies de tots ells. Martel ha atès totes les preguntes i inquietuds dels joves esportistes, s’ha fotografiat amb ells i, fins i tot, s’ha animat a xutar els porters més petits, els benjamins.

Les activitats continuaran a la tarda amb més exercicis i jocs als dos pavellons dels quals disposa l’LCFS a Berga, a més de les piscines municipals i la plaça dels pavellons.

GALERIA D'IMATGES