notícies

III Jornada de Tecnificació de Futbol Femení a Riudoms

08/05/2019

La tercera edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení es durà a terme del 15 al 20 de juliol al Complex Esportiu de Tarragona, a Riudoms.

III Jornada de Tecnificació de Futbol Femení a Riudoms

La Federació Catalana de Futbol celebra la tercera edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení. Es tracta d’una de les accions que va iniciar l’FCF la temporada 2017 amb la creació del projecte #Orgullosa per tal de fomentar, promocionar i desenvolupar el futbol femení a Catalunya.

La Jornada serà amb horari intensiu, de 18.00 a 21.00 hores, del 15 al 20 de juliol de 2019 en una instal·lació federativa com és la de Riudoms, que presenta unes condicions òptimes per a la realització d’esdeveniments esportius (c/ Salvador Espriu, s/n).

L'activitat està adreçada a jugadores d’entre 6 i 16 anys, ja siguin federades o no. Així doncs, les Jornades de Tecnificació estan pensades tant per a totes aquelles noies que no són practicants habituals d'aquest esport, com també per a totes les que ja juguen a futbol i volen millorar la seva tècnica.

Els objectius són els d’aprendre i millorar els fonaments bàsics del futbol, desenvolupar la tècnica i la tàctica individual de les jugadores, i millorar l’element cognitiu de cada futbolista a partir del treball en situacions de joc. Tot això es desenvoluparà de la mà d’entrenadors formats a l’Escola d’Entrenadors de l’FCF que, sota la supervisió dels seleccionadors catalans femenins, aplicaran la metodologia de treball emprada a les Seleccions Catalanes.

Per a realitzar la inscripció i consultar el preu es pot fer clic AQUÍ.

Per a més informació, s’ha habilitat el següent número de telèfon: 93-265.24.77 ext.2003.

DÍPTIC INFORMATIU


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.