notícies

I Jornada de Tecnificació de Futbol Femení a Riudoms

25/07/2017

La primera edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení s’ha celebrat des del passat dilluns 17 fins el dissabte 22 de juliol al Complex Esportiu de Tarragona, a Riudoms.

I Jornada de Tecnificació de Futbol Femení a Riudoms

La Federació Catalana de Futbol enguany ha engegat la primera edició de la Jornada de Tecnificació de Futbol Femení. Es tracta d’una de les accions que està duent a terme l’FCF en el seu projecte de foment, promoció i desenvolupament del futbol femení a Catalunya.

La Jornada ha estat un intensiu que s’ha dut a terme del 17 al 22 de juliol, de 18.00 a 21.00 hores, en una instal·lació federativa com és la de Riudoms, que presenta unes condicions òptimes per a la realització d’esdeveniments esportius.

L'activitat ha anat adreçada a jugadores de 6 a 16 anys, ja fossin federades o no. Així doncs, les Jornades estan pensades tant per a totes aquelles noies que no són practicants habituals d'aquest esport, com també per a totes les que ja juguen a futbol i volen millorar la seva tècnica.

Els objectius han estat els d’aprendre i millorar els fonaments bàsics del futbol, desenvolupar la tècnica i la tàctica individual de les jugadores, i millorar l’element cognitiu de cada futbolista a partir del treball en situacions de joc. Tot això s’ha desenvolupat de la mà d’entrenadors formats a l’Escola d’Entrenadors de l’FCF que, sota la supervisió dels seleccionadors catalans femenins, han aplicat la metodologia de treball emprada a les seleccions catalanes.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.