notícies

El president de l’FCF inaugura el World Soccer Congress

11/04/2019

A l’Hotel Sofia de Barcelona s’ha donat el tret de sortida al congrés mundial de futbol que es durà a terme durant dos dies a la ciutat comtal. El president Joan Soteras ha obert l’acte amb una breu benvinguda.

El president de l’FCF inaugura el World Soccer Congress

Durant tot el divendres 12 d’abril i dissabte dia 13, l’Hotel Sofia de Barcelona acull el World Soccer Congress, un esdeveniment de caire mundial on es realitzen diverses conferències sobre diferents temàtiques del món del futbol organitzat per la RFEF i Palabe, juntament amb la FIFA. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte donant la benvinguda als assistents assegurant que “estem en terra de futbol, som gent de futbol, i esteu en un dels millors congressos de futbol que hi ha ara mateix al món. Segur que tots aprendrem coses noves”.

A les jornades també assistirà el president de la RFEF, Luis Rubiales, qui debatrà amb el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, el present i futur del futbol. Tots dos podran comprovar la varietat de camps d’estudi que s’abordaran en les catorze taules preparades en els dos dies que convertiran Barcelona en el centre d’atenció del futbol arreu del món.

Alguns dels temes que es debatran seran el futbol femení, les novetats normatives, els nous models de patrocini esportiu, l’arbitratge i el VAR, la influència dels mitjans de comunicació en el futbol o els models de lideratge en l’esport. En totes les ponències participaran destacades personalitats en diferents àmbits de l’esport com Fabio Capello, Alberto Zaccheroni, Carlos Velasco Carballo, Jorge Vilda, Roberto Moreno, Joan Laporta, Emilio García Silvero, Juan Carlos Unzué i Pierluigui Collina, entre molts d’altres.

D’altra banda, en el sopar de gala que se celebrarà avui divendres, l’ex seleccionadora catalana de futbol sala, Clàudia Pons, actual seleccionadora espanyola absoluta, rebrà un guardó per la consecució de la primera Eurocopa Femenina de Futbol Sala.

Recordem que els federats de l’FCF tenen un descompte en el preu de l’entrada aplicant el codi que van rebre a través del seu perfil del Portal del Federat.