notícies

El FC Barcelona femení rep la copa de campiones de lliga

10/09/2012

Vicente Temprado, vicepresident de la RFEF, i Andreu Subies, president de la FCF, fan entrega de la copa i visiten el Centre de Formació Oriol Tort.

El FC Barcelona femení rep la copa de campiones de lliga

En un senzill acte emmarcat dins del partit de Primera Divisió a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí entre el FC Barcelona i el Rayo Vallecano, l'equip blaugrana femení va rebre de mans del vicepresident de la RFEF, Vicente Temprado, i del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, la copa de campiones de la Lliga. 

 

Abans del partit, però, Temprado i Subies van visitar la nova Masia, el Centre de Formació Oriol TOrt, on 83 esportitstes reben formació esportiva i acadèmica. 

 

Subies va seguir el partit acompanyat del directiu responsable del futbol formatiu del FC Barcelona, Jordi Mestre, i dels responsables del futbol femení, Juan Ramon Ramos i Xavier Rieiro. També van assistir el directiu i responsable del futbol femení de la FCF, Albert Montull, i Javier Delgado, de la RFEF. 

 

En els propers dies, el FC Barcelona femení debutarà, per primera vegada en la seva història, en la Lliga de Campions en un doble enfrontament contra l'Arsenal de Londres.