notícies

El CFS Agramunt, ambició i treball constant per potenciar el futbol sala femení

31/01/2018

El club de la comarca de l’Urgell compta actualment amb dos equips femenins i aspira a crear-ne més en un futur proper de la mà del projecte #Orgullosa.

El CFS Agramunt, ambició i treball constant per potenciar el futbol sala femení

Fundat el 2012, el Club Futbol Sala Agramunt va néixer fruit de les ganes i la motivació d’un grup de nois que jugaven en un equip Sènior d’una altra entitat de la zona. Des d’aleshores el club ha crescut molt i actualment compta amb 12 equips i 130 futbolistes. “El nostre objectiu és donar cabuda a tots els nois i noies que volen practicar aquest esport, aportant els valors i els coneixements que defensem com a entitat. Entre tots treballem per potenciar el futbol sala”, assegura el president del CFS Agramunt, Josep Maria Coll.

El CFS Agramunt va tenir un equip femení en les seves files la temporada 2016-2017 per primera vegada des de la seva fundació. “Va tenir una gran acceptació per part de les jugadores. Ara disposem de dos conjunts femenins Sèniors formats per 20 futbolistes. A més, en les categories de base tenim a 4 jugadores més. La finalitat del club és mantenir aquests dos equips femenins i, si podem, crear-ne més. Volem que les noies s’apuntin al nostre club des de petites i que vagin creixent amb nosaltres fins a jugar en els equips Sèniors”, apunta Coll.

Pel que fa al projecte #Orgullosa, impulsat per la Federació Catalana de Futbol amb l’objectiu de promocionar el futbol i futbol sala femení català, Coll subratlla que “ajudarà als clubs a augmentar el seu nombre de jugadores i a captar a noies que fins ara no havien jugat a futbol”. En aquest sentit, admet que “les ajudes que rebem ens van molt bér per potenciar el futbol sala femení i arrelar-lo més en el nostre territori”.

Per la seva part, el delegat de l’LCFS a Lleida, Josep Farnell, remarca que “des del punt de vista federatiu, el Club de Futbol Sala Agramunt és un referent a la província de Lleida. Cada temporada compta amb més equips, i ajudant molt el projecte #Orgullosa”.

Una de les jugadores del club, Fatu Drmmeh, afirma que “em sento orgullosa de jugar a futbol sala perquè m’agrada compartir moments amb les meves companyes i gaudir de noves experiències. De fet, el futbol sala és l’esport que més m’agrada”. En la mateixa línia s’expressa la jugadora de l’entitat Sara Solé, que argumenta que “el projecte #Orgullosa està molt bé perquè li dóna importància al futbol i futbol sala femení. És una gran idea de l’FCF per donar-li visibilitat i animar a les noies que facin el pas de començar a jugar”.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.