notícies

El CFB Marc Bartra, sacrifici i passió per ajudar a créixer el futbol femení

08/05/2019

El club de Sant Jaume dels Domenys confia a seguir creixent durant les pròximes temporades gràcies a les ajudes que impulsa el projecte #Orgullosa de l’FCF.

El CFB Marc Bartra, sacrifici i passió per ajudar a créixer el futbol femení

Els inicis del CFB Marc Bartra es remunten quatre anys enrere, quan es van unificar els futbol base del Sant Jaume dels Domenys i Banyeres del Penedès amb l’objectiu de sumar esforços i aconseguir captar jugadors de la comarca del Baix Penedès. Amb la vista posada en el futur, el coordinador general del club, Èric Bartra, afirma que “tenim l’objectiu de formar un equip inclusiu de cara a la propera temporada. Volem oferir un lloc on poder jugar a futbol a aquelles persones amb diferents tipus de diversitat funcional”.

D’altra banda, una de les jugadores del CFB Marc Bartra, Aina Jiménez, assevera que “una bona gestió, el gran ambient qui hi ha i l’aposta pel futbol femení aporten un valor afegit al nostre club”. Pel que fa al projecte #Orgullosa de l’FCF, que té com a objectiu promocionar el futbol i futbol sala femení català, apunta que “el futbol femení està donant passes importants amb l’objectiu d’equipar-se amb el masculí. #Orgullosa em sembla una gran idea per part de la Federació Catalana de Futbol”.

Al seu torn, una altra futbolista de l’entitat, Elsa Serrano, assegura que “el CFB Marc Bartra és un club ben organitzat, que impulsa valors com el respecte i la companyonia. Em trobo molt a gust amb les meves companyes”. En relació amb el creixement del futbol femení, admet que “ha evolucionat molt durant les últimes temporades i s’ha de seguir treballant en la mateixa línia”. En darrer lloc, ha destacat que “jugar a futbol em diverteix i em permet desconnectar de la meva rutina diària”.