notícies

El CF Damm, entitat modèlica en la categoria Preferent Femení Juvenil

13/10/2020

L'equip femení, creat el 2014, s'ha convertit en un model a seguir a la categoria Preferent Femení Juvenil. L'estructura professionalitzada d'aquest equip l'han portat a aconseguir un doblet històric.

El CF Damm, entitat modèlica en la categoria Preferent Femení Juvenil

En pocs anys de creació, l'equip Preferent Femení Juvenil del CF Damm s'ha convertit en el segon club que aconsegueix els títols de Lliga i Copa de Catalunya. Un registre que només tenia l'equip femení de la categoria del FC Barcelona. El programa de l'FCF TV 'La Frontal' ha estat present en un dels entrenament de l'equip per conèixer de la mà de la seva entrenadora, Juliana García, les claus de l'èxit del primer equip femení.


Juliana García fa cinc temporades que està al capdavant d'aquest equip. Formar i competir és l'objectiu que té marcat per a les seves jugadores. Més coneguda com a Juli, l'entrenadora valora molt les facilitats que ha posat el CF Damm per treballar amb comoditat, amb una estructura molt professionalitzada que ha portat l'equip a aconseguir un lloc entre els clubs més destacats de la categoria. Uns èxits que signifiquen un punt d'inflexió, ja que el Preferent Femení Juvenil de la Damm s'ha convertit en un referent per a moltes noies que volen formar-se en aquest club. A més a més, Juliana García valora tot el que s'ha fet des de l'FCF per impulsar el futbol femení català, realitzant grans passos endavant i ajudant amb diferents recursos per potenciar-lo cada any.


Els objectius de les càmeres de 'La Frontal' també han estat amb el president del CF Damm, Ramon Agenjo, un dels grans impulsors d'aquest equip i qui va decidir crear el primer equip femení de l'entitat. Agenjo es mostra molt orgullós del que s'ha aconseguit i dels fruits que està recollint l'equips i és que "juguen com els àngels", assegura el màxim responsable del club. La seva aposta decidida i ferma pel futbol femení al CF Damm ha calat profundament i ja pensa en crear equips femenins a totes les categories.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.