notícies

Celebrat l’entrenament territorial de la Sub 12 Femenina a Tarragona

28/01/2020

Com la temporada passada, els entrenaments de la Selecció Catalana sub 12 femenina es desplacen per tot el territori per donar una oportunitat a més jugadores.

Celebrat l’entrenament territorial de la Sub 12 Femenina a Tarragona

El Municipal de Riudoms ha acollit un dels sis entrenaments de la Selecció Catalana sub 12 femenina, que comença a escalfar motors per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya. Igual que la temporada passada, s’ha decidit tornar a apropar a tot el territori català aquesta Selecció. D’aquesta manera, durant dues setmanes, centenars de jugadores de tot Catalunya tindran l’ocasió de demostrar la seva vàlua i talent per passar el tall i anar convocades amb la sub 12 femenina per disputar la Fase Única del Campionat d'Espanya.

La novetat més destacada d'aquesta temporada és que després de cada entrenament hi ha una sessió específica per a jugadores sub 15 i sub 17 d'aquella zona, susceptibles d'entrar en futures convocatòries d'aquestes seleccions. Així mateix, a continuació, també s'imparteix una conferència per part dels seleccionadors catalans, als entrenadors de futbol femení dels clubs de la delegació, sobre la metodologia de treball de les seleccions catalanes, on també assisteixen els seleccionadors territorials presents en l'entrenament.

En aquesta trobada a Tarragona, han participat jugadores de Tarragona, Penedès Garraf i Terres de l’Ebre, les quals han estat observades per la seleccionadora catalana sub 12 femenina, Mireia Vera, acompanyada del seleccionador sub 15, Eduard Castillo, i la seleccionadora sub 17 i Absoluta femenina, Natàlia Arroyo.

També han estat presents representants de l’FCF. Concretament  han assistit el directiu de l’FCF i subdelegat a Tarragona, Rafael Pinedo, i el delegat comarcal del Tarragonès, Diego Àvila.  Per part de la delegació de l’FCF al Penedès-Garraf, ha assistit el directiu i delegat, Manel Duran, així com Jonathan Terrada, Patricia Ruano, Daniel Cruces, Edgar Moreno i Carlos Domínguez.

Han presenciat l’entrenament els entrenadors de la Selecció Sub 11, Andreu Torres i Josep Ramon Darán, amb la fisioterapeuta Ksenia Borisoba, per part de la Selecció Sub 13, el seu entrenador Xavi Vives, i el delegat Joan Guasch. També han presenciat l’entrenament els entrenadors de la Selecció Sub 15, Enric Solé i Pau Segura, acompanyats de la delegada Ariadna López.

Les seus dels propers entrenaments de la sub 12 són els següents:

DIA LLOC D'ENTRENAMENT DELEGACIÓ
29/01/2020 CEM Julio Méndez, el Prat de Llobregat Baix Llobregat
30/01/2020 Mpal. Pere Gol, Badalona Barcelonès
03/02/2020 Mpal. La Torreta, La Roca del Vallès Vallès Oriental, Maresme, Valles Occidental-Sabadell i Vallès Occidental-Terrassa

Una vegada finalitzin totes les sessions, Mireia Vera elaborarà la llista definitiva que participarà a la Fase Única del Campionat d’Espanya.

GALERIA D'IMATGES