notícies

Catalunya estarà representada en totes les categories en els Campionats d’Espanya de futbol sala

10/10/2018

Les Seleccions Catalanes de Futbol Sala tornaran a participar en tots els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials, en les seves 8 categories, i Catalunya, albergarà dues fases prèvies i una fase única.

Catalunya estarà representada en totes les categories en els Campionats d’Espanya de futbol sala

La Real Federación Española de Futbol ha publicat el resultat del sorteig amb les agrupacions corresponents als 8 Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, on la Selecció Catalana hi participarà en la seva totalitat.

Així doncs, ja es coneixen els calendaris, les agrupacions i les seus on es disputaran les fases prèvies i les fases úniques d’aquests campionats. Enguany, s’ha establert que totes les fases finals tindran lloc a la seu central de la RFEF, de la Ciudad de Las Rozas, a Madrid.

La Federació Catalana de Futbol, a través de la Lliga Catalana de Futbol Sala i, concretament, de l’Àrea Esportiva de Seleccions Catalanes, torna a presentar-se a tots els campionats, en les 8 categories que competeixen: la sub 20 femenina, la sub 19, la sub 17 femenina, la sub 16, l’Infantil femenina, l’Infantil, l’Aleví i la Benjamí.

De cara a la present temporada 2018-2019, la RFEF ha decidit unificar l’organització dels Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials per categories, per tal de facilitar la tasca de les federacions territorials i dels propis jugadors i jugadores participants.

Per aquest motiu, les categories sub 20 i sub 17 femenina, la sub 19 i la sub 16, i l’Infantil femenina i l’Infantil, participaran juntes, en tres dates establertes. A continuació es detalla el calendari previst de competició per categoria:

DATES CATEGORIA SEU
Del 2 al 5 de gener de 2019 sub 20 i sub 17 femenina Andalusia, Catalunya, Regió de Múrcia i Galícia
Del 22 al 27 de gener de 2019 sub 19 i sub 16 Andalusia, Catalunya, Regió de Múrcia i Extremadura
Del 27 al 31 de març de 2019 Infantil i Infantil femenina Andalusia
Del 10 al 14 d'abril de 2019 Aleví Catalunya
Del 24 al 28 d'abril de 2019 Benjamí Regió de Múrcia

Per tant, les primeres categories en competir seran la sub 20 i la sub 17 femenina. Ho faran del 2 al 5 de gener de 2019, disputant les seves fases prèvies a Andalusia, Catalunya, Regió de Múrcia i Galícia. A continuació es detallen les agrupacions:

SUB 20 FEMENINA SUB 17 FEMENINA
GRUP C GRUP C
CATALUNYA CATALUNYA
ILLES CANÀRIES CASTELLA LA MANXA
ARAGÓ ARAGÓ

Tant en categoria sub 20 femenina com en la sub 17 femenina, hi participaran un total de 12 seleccions territorials.

Tres setmanes després, la sub 19 i la sub 16 disputaran les seves fases prèvies entre Andalusia, Catalunya, Regió de Múrcia i Extremadura, del 22 al 27 de gener de 2019. Ja es coneixen les agrupacions corresponents a aquestes dues categories:

SUB 19 SUB 16
GRUP D GRUP D
CATALUNYA CATALUNYA
PAÍS BASC PAÍS BASC
MADRID MADRID
CASTELLA LA MANXA CASTELLA LA MANXA

En categoria sub 19 hi participaran un total de 19 seleccions territorials, mentre que en la sub 16 en competiran 16.

A continuació, serà el torn de la Infantil i Infantil femenina, que competiran conjuntament, del 27 al 31 de març de 2019, disputant la seva fase única a Andalusia, concretament a Almería. Aquestes són les agrupacions corresponents:

INFANTIL INFANTIL FEMENINA
GRUP C GRUP C
ILLES BALEARS CATALUNYA
COMUNITAT VALENCIANA CASTELLA LA MANXA
ARAGÓ NAVARRA
CATALUNYA -

La categoria Infantil femenina comptarà amb la participació de 10 seleccions territorials, mentre que la Infantil ho farà amb 15.

Del 10 al 14 d’abril de 2019 arribarà el torn de la categoria Aleví, que disputarà la seva fase única a Catalunya, concretament a Blanes, amb la participació 14 seleccions territorials, les quals han quedat agrupades de la següent manera:

ALEVÍ
GRUP D
CATALUNYA
CASTELLA LA MANXA
CEUTA

Finalment, tancarà els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, la categoria Benjamí, que viatjarà a la Regió de Múrcia per disputar la seva fase única, amb la participació de 12 seleccions territorials. A continuació es detallen les agrupacions corresponents:

BENJAMÍ
GRUP D
CATALUNYA
CASTELLA LA MANXA
ASTURIES

De les 19 Federacions Territorials, 6 d’elles participen en la totalitat de tots els Campionats d’Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala, en les 8 categories. Una d’aquestes 6 és la Federació Catalana de Futbol. A més, de les tres sol·licituds tramitades per ser seu, la RFEF l’hi ha concedit totes elles perquè Catalunya albergui la fase prèvia sub 20 i sub 17 femenina, la fase prèvia sub 16 i sub 19 i la fase única Aleví.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.