notícies

Activitats, estacions de joc i partits a la 6a Jornada de Futbol Femení

12/04/2018

Durant la Jornada, tècnics de l’FCF treballaran diferents aspectes del joc amb les jugadores com ara el xut, el regat o el control.

Activitats, estacions de joc i partits a la 6a Jornada de Futbol Femení

La Federació Catalana de Futbol organitza l’1 de maig la 6a edició de la Jornada de Futbol Femení amb la finalitat d’apropar i fomentar el futbol entre les noies de 6 a 14 anys. D’aquesta manera, entrenadors titulats de l’FCF realitzaran una formació específica per millorar determinats aspectes del joc en les quatre hores i mitja que dura la Jornada. En aquest temps, les joves futbolistes tindran l’oportunitat de perfeccionar la passada, el xut, el regat, el control, el marcatge o l’anticipació, entre d'altres conceptes. Totes les participants tindran una pòlissa d’assegurança de l’FCF que cobreix qualsevol incidència que es pugui produir durant la Jornada.

Quan les jugadores comencin a arribar a les 15 seus a partir de les 9.00 hores, els entrenadors les aniran distribuint en grups de 12 en funció de l’edat i les seves habilitats. El primer bloc d’activitats tindrà lloc de 9.30 a 11.00 hores. Després de descansar deu minuts, les jugadores realitzaran el segon bloc d’exercicis fins a les 12.15 hores. Quinze minuts més tard es disputaran els partits amistosos amb els equips territorials de les delegacions, que tindran una durada aproximada d’una hora i mitja. La Jornada finalitzarà a les 14.00 hores, quan totes les participants rebran una motxilla i una samarreta d’#Orgullosa, a més d’un diploma que certifica la seva presència en la 6a Jornada de Futbol Femení.

Per realitzar la inscripció gratuïta en aquesta Jornada, totes les interessades la poden fer AQUÍ. Per a més informació, es pot consultar el web futbolfemeni.com.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.