notícies

#Orgullosa sense distinció de gènere

03/05/2019

El CF Hostalets de Pierola no fa distincions entre nens i nenes. El Benjamí 'A', amb una nena a la plantilla, ha lluït el brodat d'#Orgullosa durant tota la temporada.

#Orgullosa sense distinció de gènere

Sense distincions, ni diferències de gènere. Tots els components del Benjamí 'A' del CF Hostalets de Pierola, amb una nena a la plantilla, han lluït al llarg de la temporada el brodat d'#Orgullosa, a la màniga de la samarreta de joc. Un acte de companyonia, suport i compromís entre els nens i la seva companya d’equip.

L’alcalde d’Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell; el coordinador del CF Hostalets de Pierola, Moisés Mesas; i els membres del cos tècnic del equip han volgut estar amb el Benjamí 'A' pel seu acte de generositat .

El CF Hostalets de Pierola, amb el suport de l’Ajuntament d’Hostalets de Pierola, a la comarca de l'Anoia, i de l'FCF, és el primer club del futbol català amb un dels seus equips majoritàriament masculí, el Benjamí 'A', participant de manera activa en la campanya #Orgullosa, d'impuls i promoció del futbol femení.