notícies

#Orgullosa i Gràcies pel vostre suport, protagonistes de la temporada 2017-18

03/11/2017

#Orgullosa i ‘Gràcies pel vostre suport’ són els dos lemes que mostren les jugadores i els jugadors quan surten al terreny de joc abans de l’inici de cada partit de futbol i futbol sala, tant masculí com femení.

#Orgullosa i Gràcies pel vostre suport, protagonistes de la temporada 2017-18

La Federació Catalana de Futbol, en el marc de les campanyes de Respecte, aquesta temporada 2017-18 n’ha engegat una de nova anomenada ‘Gràcies pel vostre suport’. Desprès de 5 anys de campanyes per millorar el futbol (Prou Violència, Zero Insults, +KESPORT!...), ara l'FCF vol centrar el seu missatge en agrair al públic que acostuma a desplaçar-se en un camp de futbol o un pavelló de futbol sala la seva col·laboració durant aquest temps.

El pare, la mare, el germà/na o avis del jugador/a que disputa un partit, i els aficionats en general, són part fonamental del món del futbol. Una part que ha ajudat a jugadors, entrenadors, Comitès, etc., a fer del futbol català un lloc millor i ser referent en aquest tipus d'iniciatives. Per aquest motiu, les plantilles i cos tècnic de cada equip dóna les gràcies als espectadors pel suport que els hi donen partit rere partit.

 

#Orgullosa

El 27 de juny de 2017 es va presentar #Orgullosa, un projecte impulsat per la Federació Catalana de Futbol que té com a principal objectiu potenciar i promocionar el futbol i futbol sala femení a Catalunya. Aquest projecte es desenvolupa sobre quatre eixos bàsics: formació, ajudes econòmiques, accessibilitat (que totes les noies que vulguin jugar ho puguin fer) i visibilitat (per garantir una cobertura mediàtica del futbol i futbol sala femení). Per aquest motiu, a cada partit de futbol i futbol sala femení, el conjunt arbitral i els dos equips surten al terreny de joc i a la pista mostrant una pancarta taronja amb la paraula #Orgullosa.

Juntament amb l’etiqueta i la tipografia pròpia i única, la Federació Catalana de Futbol ha creat un logotip d’una jugadora de futbol. Una imatge que acompanyarà a aquesta campanya i a tots els actes que se celebrin. La primera competició on es va mostrar la pancarta va ser al mes de juny durant les Trobades Territorials Femenines, disputades a Salou.

#Orgullosa respon a un sentiment compartit per les gairebé 10.000 jugadores de futbol i futbol sala federades a Catalunya: #Orgullosa de poder jugar a futbol i de practicar l’esport que més els hi agrada.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.