III Jornades de Tecnificació

Complex Esportiu de Tarragona - Riudoms

Del 15 al 20 de juliol de 2019

Dades Jugadora

Nom

Cognoms

DNI

Data Naixement

Provincia

Població

Codi Postal

Adreça

Telèfon

Correu Electrònic

Juga en algun equip?

No
Quin?

Demarcació

Jugadora
Portera
Talla

Dades Pare/Mare/Tutor

Nom

Cognoms

DNI

Telèfon

Confirmo que he llegit i accepto l'Avís legal i la Política de privacitat.
Dono el meu consentiment exprés per a rebre comunicacions comercials de la Federació Catalana de Futbol per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació digital, segons el que s'estableix en la llei LSSI/CE 34/2002. Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment enviant un correu electrònic a info@fcf.cat amb la paraula BAIXA.
D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, del Parlament i el Consell i el la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades i garantia dels drets digitals, s’informa a la persona que subscriu aquest document i aquesta consent expressament que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat de la Federació Catalana de Futbol per al seu tractament informàtic, amb la finalitat de gestionar la trobada de futbol femení. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: terceres empreses per complir les obligacions legals. També s’informa de la possibilitat d’exercir el dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats a la informació addicional www.fcf.cat, mitjançant correu electrònic a l’adreça info@fcf.cat.

L’Usuari (en el cas de menors i incapacitats, els seus pares, mares, tutors o altres representants legals) es dóna per informat que la FCF disposa d’espais de comunicació i difusió, inclosos els espais webs (adreces www.fcf.cat, www.futbol.cat i www.futbolfemeni.com), on informa i fa difusió de les activitats federatives. En aquests espais, es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, usuaris afiliats a la FCF o no, que participen, directa o indirectament, en les activitats organitzades per la FCF.
Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, l’Usuari (en el cas de menors i incapacitats, els seus pares, mares, tutors o altres representants legals) dóna de manera expressa el seu lliure i voluntari consentiment a la FCF per tal que pugui fer servir i publicar en el Portal del Federat i a les webs oficials de la FCF (www.fcf.cat, www.futbol.cat i www.futbolfemeni.com), entre altres suports o formats de titularitat federativa, fotografies, vídeos i qualsevol altre material gràfic on apareguin les seves imatges o les dels seus fills/es o tutelats/des (en el cas de pares, mares, tutors o altres representants legals) i hi siguin clarament identificables. Igualment, l’Usuari (en el cas de menors i incapacitats, els seus pares, mares, tutors o altres representants legals) es dóna per informat que la FCF podrà autoritzar la retransmissió televisiva (per qualsevol tecnologia) de les competicions i activitats que organitzi.

A tal efecte, l’Usuari (en el cas de menors i incapacitats, els seus pares, mares, tutors o altres representants legals) autoritza a dur a terme la captació, reproducció, comunicació pública i cessió a tercers, de la seva imatge en les competicions i activitats, per a la seva difusió.
Accepto els Termes i Condicions.


* El preu de les III Jornades de Tecnificació de Futbol Femení 2019 és de 108€.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.