aplicacions

Totes les jugadores federades rebreu un brodat d’Orgullosa per cosir a la primera i segona samarreta del vostre equip. A partir del registre de llicències de l’FCF, hem enviat a tots els clubs de Catalunya els brodats i les instruccions de com aplicar-lo. De totes maneres us responem algunes de les preguntes més habituals:

Qui rep els brodats?

El club. Els pot rebre via missatger o bé via correu postal i, en tots dos casos, va dirigit a l’atenció del Sr./Sra. President/a del club.

Quan els rebrem?

A finals d’octubre i principis de novembre.

Si no el rebo?

Primer de tot demana’l al teu club. Si dins del club tampoc tenen constància d’haver-lo rebut, cal que des del club es contacti a la delegació territorial de l’FCF més pròxima.

Quin dia l’he de posar?

Tan bon punt tinguis el brodat ja pots enganxar-lo a les samarretes.

L’he d’enganxar a la màniga esquerra o es pot posar a la dreta?

Idealment, tothom l’ha de portar a l’esquerra. Però hi ha casos on hi ha elements que ho impedeixen (escuts, patrocinadors, trames de la samarreta, etc.) i llavors es pot posar a la dreta. En cas que no es pogués aplicar a cap de les dues mànigues, us aconsellem posar-lo al pit a l'altra banda de l'escut.

Cal cosir-lo?

Sí, per tal de garantir que dura tota la temporada.

Cal planxar-lo?

Si s’ha cosit de manera bona no cal, però ho aconsellem per tal que quedi perfectament subjecte.

Quant temps l’he de portar?

Durant tota la temporada 2017/2018

L’ha de portar el cos tècnic?

En el seu cas és opcional. De totes maneres, en els enviaments d’equips hi ha uns brodats extra per si el volen lluir igual que les jugadores de l’equip.

Què passa si el club vol incorporar el brodat al disseny de la samarreta?

En aquest cas, millor que el responsable del club es posi en contacte amb la delegació de l’FCF habitual per tal que els hi facin arribar l’escut vectoritzat.